Ko detajli zasijejo

Pri opremljanju ali prenavljanju stanovanja največkrat razmišljamo »na veliko« in včasih pozabimo na detajle. Prav ti pa pričarajo celovitost prostora.
mainimage-obdelava

Nizkostenske obloge (batiškope)

Nizkostenske obrobe so namenjene zaključevanju videza notranjih prostorov. Keramične obrobe so v primerjavi z drugimi izvedbami bolj trpežne, lažje se čistijo in niso občutljive na vlago.

Odlično se kombinirajo s talnimi ploščicami in keramičnim stopniščem. Poleg veliko lepšega videza je zaokrožen rob zelo funkcionalen, saj se na njem ne nabirata prah in umazanija. Svetujemo, da ob naročilu keramike naročite še nekaj metrov za izdelavo nizkostenskih obrob.

Rešitve za obremenjene vogale

Za zaščito vogalov lahko namesto inox ali aluminijastih letvic uporabite keramiko. Za vogale izvedemo rez pod kotom 45°. Tak vogal tudi zlepimo in stik obdelamo, da deluje kot vlit.

Zaključki za bazene

Izdelamo vam zaokrožen bazenski rob v debelni 2 cm. Z izbrano barvo ali teksturo keramike polepšate videz bazena. Uporabite jih lahko tako na novih bazenih ali za obnovo obstoječih. Okolico bazena pa lahko zaščitite z nedrsljivo keramiko.

Protizdrsne zareze za stopnišča

Če ste za svoje stopnišče izbrali keramiko, ki drsi, lahko vrežemo protizdrsne zareze.

Razrez keramike za različne potrebe

Ponujamo razrez keramike pod kotom 45° in 90°. 

Ne veste, kako bi začeli? Stopite v stik z nami in pogovorili se bomo najboljši rešitvi za vaše potrebe.